عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 354
:: کل نظرات : 2

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 231
:: باردید دیروز : 95
:: بازدید هفته : 1016
:: بازدید ماه : 1719
:: بازدید سال : 1719
:: بازدید کلی : 194433

RSS

Powered By
loxblog.Com

مدار شارژ باتری تلفن همراه همراه با توضیحات
سه شنبه 17 فروردين 1400 ساعت 23:33 | بازدید : 269 | نوشته ‌شده به دست فرهاد مرادی | ( نظرات )

مدار شارژر باتری موبایل دستگاهی است که با کم شدن شارژ تلفن همراه می تواند باتری تلفن را به طور خودکار شارژ کند. امروزه تلفن های همراه به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی همه تبدیل شده اند و به همین دلیل به دلیل استفاده طولانی تر ، به شارژ مکرر باتری نیاز دارند.

برای دیدن آموزش های بیشتر به سایت امداد موبایل مراجعه کنید.

شارژرهای باتری به صورت شارژرهای ساده ، ساده ، مبتنی بر تایمر ، هوشمند ، آنالایزر جهانی شارژر باتری ، شارژرهای سریع ، نبض ، القایی ، مبتنی بر USB ، خورشیدی و مجهز به حرکت ارائه می شوند.

این شارژرهای باتری همچنین بسته به برنامه هایی مانند شارژر تلفن همراه ، شارژر باتری برای وسایل نقلیه ، شارژر باتری های وسایل نقلیه برقی و ایستگاه های شارژ متفاوت هستند.

روش های شارژ به دو دسته تقسیم می شوند: روش شارژ سریع و روش شارژ آهسته. شارژ سریع سیستمی است که برای شارژ مجدد باتری در حدود دو ساعت یا کمتر از این مورد استفاده می شود و شارژ آهسته سیستمی است که برای شارژ مجدد باتری در طول شب استفاده می شود. شارژ آهسته مزیت دارد زیرا به هیچ مدار شناسایی شارژ نیاز ندارد. علاوه بر این ، ارزان نیز هست. تنها ایراد این سیستم شارژ این است که برای شارژ مجدد باتری حداکثر زمان لازم است.

خاموش کردن خودکار شارژر باتری
این پروژه با هدف شارژ کامل باتری به طور خودکار از شبکه برق جدا می شود. از این سیستم می توان برای شارژ سلولهای تا حدی تخلیه شده نیز استفاده کرد. مدار ساده است و شامل مبدل AC-DC ، درایورهای رله و ایستگاه های شارژ است.

توضیحات مدار
در یک بخش مبدل AC-DC ، منبع تغذیه ترانسفورماتور موجود در 9 ولت AC در 75o میلی آمپر کاهش می دهد که با استفاده از یکسوساز موج کامل اصلاح می شود و سپس توسط فیلتر خازن می شود. ولتاژ شارژ 12 ولت DC توسط تنظیم کننده تأمین می شود و همچنان که سوئیچ S1 فشار می آورد ، شارژر شروع به کار می کند و چراغ LED روشن می شود تا روشن شود که شارژر روشن است.

قسمت درایور رله از ترانزیستورهای PNP ایجاد شده است تا رله الکترومغناطیسی را تحت تأثیر قرار دهید. این رله به کلکتور ترانزیستور اول متصل می شود و توسط ترانزیستور PNP دوم هدایت می شود که به نوبه خود توسط ترانزیستور PNP هدایت می شود.

در بخش شارژ ، آی سی تنظیم کننده مغرضانه است و حدود 7.35 ولت می دهد. برای تنظیم ولتاژ بایاس ، از VR1 از پیش تعیین شده استفاده می شود. یک دیود D6 بین خروجی IC متصل است و ولتاژ خروجی را محدود می کند باتری تا 6.7 ولت برای شارژ باتری استفاده شود.

وقتی سوئیچ تحت فشار قرار گرفت ، رله را قفل کند و شروع به شارژ باتری کند. با افزایش ولتاژ در هر سلول بیش از 1.3 ولت ، افتتاح ولتاژ در R4 شروع به کاهش می کند. وقتی ولتاژ به زیر 650 میلی ولت می شود ، ترانزیستور T3 قطع می شود و به سمت ترانزیستور T2 می رود و به نوبه خود ، ترانزیستور T3 را قطع می کند. در نتیجه ، رله RL1 برای قطع شدن شارژر از انرژی خارج می شود و LED1 قرمز خاموش می شود.

 




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: